Jak to zrobić? Instrukcja dla wszystkich.

Zdjęcia zespołu, zdjęcia z koncertów, spotkań, materiały archiwalne i wszystko co jest fotografią

Moderatorzy: Adko, Moderatorzy

Postautor: karina » wt 06 maja, 2008

Ja też tego nie kapuję nie pojawił mi się żaden link pod którym zostało zapisane zdjęcie.Spróbuję na fotosiku może się uda.

[ Dodano: Wto 06 Maj, 2008 ]
Ruda mam pytanie doszłam do kodów-pełen rozmiar na forum,ale niestety dalej stoję w miejscu nie chce mi się wkleić nic za fiksa co mam robić bo może coś źle klikam nie w to co powinno.Chyba że kto inny wie co dalej to bardzo proszę o pomoc bo to kolejne fotki z koncertu które nie mogę wkleić,poprzednio zrezygnowałam bo nie miałam do tego cierpliwości.
Awatar użytkownika
karina
Stały bywalec
Stały bywalec

Reklama

Teledyski Universe

zobacz koniecznie teraz!

Postautor: ewita54 » wt 06 maja, 2008

Karinko, a może spróbuj użyć tego programu, którym posługuje się nasz naczelny fotograf Arturo.
Otwórz linka z jego zdjęciami i tam po lewej stronie jest coś takiego
# Pobierz program Picasa.
Program w sumie dość prosty, można zrobić fajne albumy.
Jestem taka mądra, bo wczoraj właśnie go opanowałam :D i wrzuciłam swoje fotki
z Krakowa. A muszę Ci powiedzieć, że z komputerem nie jestem na ty.
Spróbuj. na pewno też ci się uda :wink:
Powodzenia :D
Awatar użytkownika
ewita54
Nadaktywny dyskutant
Nadaktywny dyskutant

Postautor: karina » wt 06 maja, 2008

Dzięki spróbuję wieczorkiem bo teraz już muszę uciekać.
Awatar użytkownika
karina
Stały bywalec
Stały bywalec

Postautor: bydgoszczanka » wt 06 maja, 2008

W " Fotosiku" nalezy skopiować link, który jest zapisany w kodzie " pełen rozmiar na forum " , następnie wklejć ten link na forum.
Będzie co ma być,
Ty już wszystko wiesz.
Awatar użytkownika
bydgoszczanka
Stały bywalec
Stały bywalec

Postautor: acik » śr 15 lut, 2012

Witam :)
Mam pytanie do adminów(ja nie za dobry w te "klocki):
Czy nie można wrzucać zdjęć w temacie foto-dając linka do jakiegoś konkretnego albumu?
Posiadam net, który ma swój transfer pobranych danych i jeżeli (tak sądzę) zdjęcia są dodane jedno pod drugim i w bardzo wielkiej rozdzielczości to nie dojść, że strona długo się "ładuje" to za każdym otwarciem "zżera" mi masę transferu (jeżeli jest np w tej chwili około 50 zdjęć po 3MB to ...10 wejść a mam pobrane .....1500MB czyli lekko licząc 1.5GB- a mam 10GB na cały miesiąc. Wchodzę na stronę bo chcę oglądnąć jedno konkretne dodane zdjęcie, a ładuje mi wszystkie i pobiera duży transfer. Trochę to nabijanie kieszeni dostawcom "neta" i ja jako "oglądający" nie mam możliwości oglądania wszystkich zdjęć, gdyż jestem "ubogi" w transfer. :) (Do końca okresu rozliczeniowego mam 5dni a transfer ...prawie zero do pobrania :(). Czy można postulować aby nie WKLEJAĆ zdjęć, a tylko dawać LINKI do konkretnych albumów użytkowników?...... a może ja się mylę w swoich wywodach......proszę o odpowiedź :) Pozdrawiam ;)
P.S Jeżeli moje wywody są słuszne to myślę , że korzystających z mobilnego neta jest więcej , a nie tylko ja - więc mają te same kłopoty co ja ;)
warto żyć dla jednego człowieka i dla jednego się poświęcić
Awatar użytkownika
acik
Stały bywalec
Stały bywalec

Postautor: i-studio » śr 15 lut, 2012

Opera: opcja Opera Turbo
Awatar użytkownika
i-studio
Adminek
Adminek

Poprzednia