[center] Spotkanie przedkoncertowe.... Spotkanie przedkoncertowe....cd. bez busika ani rusz.... Agulka Chłopaki sie rozkręcają... cdn... śmigali mi przed nosem tom strzelała fotki... tego Pana nie trzeba przedstawiac... rozkrzyczana, rozbawiona rodzinka RRU no mówię że fikali mi pod nosem... cóz było robic...?? jak widac na załączonym obrazku.... Damian we własnej osobie aaaaa to ten jak mu tam? ...... Marek co to uważa, że ja jezdem "rozróba" - nie wybacze mu tego - chwilowo cóz za upier.... kosmyk ale mniamniuśno wyglada duecik sam na sam z mikrofonem... długo nie wytrzymał... kompana mu było trzeba przyzwyczajenie druga natura człowieka wyproszony uśmiech.... bo coś smutaśnie siedział Nasz Romek nie było "zmiłuj" skakały jak piłeczki Idol pewnej młodej Pani z poprzedniego zdjecia... ujęc tego "delikwenta" mam jeszcze z piędziesiąt.... z w/w powodu Marek...
chciałam zdjęcie z Kiklopkiem a więksiejsza grupka sie złożyła i o to chodzi... Asieńka i Antek.... moi, sąsiedzi małe piwko na ochłodę